Diensten

Heb je nood aan tijdelijke HR-ondersteuning of zoek je specifieke HR-expertise die je zelf niet in huis hebt? Ons team van ervaren professionals staat meteen voor je klaar.


Employer Branding

Jouw bedrijf is jouw merk. Daarmee moet je jezelf op de (arbeids)mark onderscheiden. Employer Branding is eigenlijk niets anders dan zorgen dat jouw doelgroep zich herkent in jouw bedrijf, in jouw cultuur. Vertrekkende vanuit jouw unieke bedrijfs DNA bepaalt HR mee het bedrijfsbeleid en zorgt dat deze nauw afgestemd is op de waarden van de organisatie.

Rekrutering & Aanwervingen

Ervaar jij ook dat de ‘war on talent’ volop woedt en dat jouw zoektocht naar de ideale medewerker je veel tijd kost en daarom frustraties opwekt? Wij nemen je graag deze zorgen uit handen. Profiteer van onze expertise en ervaring op vlak van werving en selectie. Heb je hulp nodig bij het opstellen van vacatures? Of leg je liefs het volledige proces in onze handen? Alles is bespreekbaar.

Onboarding

In de strijd om talent is het belangrijk om te zorgen dat een nieuwe medewerker zich thuis voelt vanaf het eerste contact. Een onboarding procedure op maat van jouw bedrijf is daarbij onmisbaar. Naast de stroom aan praktische zaken en noodzakelijke informatie die je je nieuwe collega moet meegeven, is integratie met de bedrijfscultuur cruciaal.

Learning & Development

Als partner in Learning & Development geloven wij dat groei begint bij kennis. Op vandaag is het bouwen aan competenties cruciaal voor succes en het voortbestaan van jouw organisatie. Investeer nu in de toekomst van jouw organisatie en zet je L&D beleid op punt. Klaar om samen te groeien ?

Payroll & Sociaal-juridisch advies

Personeel hoort bij ondernemen. Als zaakvoerder is ondernemen is jouw ding, personeel is het onze. Heb je nood aan sociaal-juridisch advies? Wil je graag je loonbeleid updaten? Heb je iemand nodig als schakel tussen je werknemers en het sociaal secretariaat? Wij zetten graag onze kennis en expertise in voor jouw bedrijf. Oplossingen op maat.

Functioneren & Evalueren

Als leidinggevende is het belangrijk om te weten wat er speelt bij je werknemers. Om je personeel duurzaam te motiveren en bij te sturen of te bevorderen waar nodig, is regelmatig one on one overleg noodzakelijk. Wij begeleiden je graag naar een effectief ‘functioneringsmanagement’: van korte feedback of functioneringsgesprek tot jaarlijkse evaluatie- of opvolgingsgesprekken.

Ontslag en offboarding

Elk ontslag is een aangrijpende gebeurtenis binnen een onderneming, binnen een team. Belangrijk is in de eerste plaats dat wettelijk gezien aan alle formaliteiten voldaan wordt. Daarnaast moet de betrokken werknemer optimaal begeleid worden. Net zoals de onboarding is de offboarding een belangrijk aspect van de employee journey. Wij begeleiden je graag tijdens dit proces.

Outplacement

Bij een ontslag is het in sommige gevallen verplicht om outplacementbegeleiding aan je medewerker aan te bieden. Outplacementbegeleiding is je werknemer in staat stellen om zelf binnen een zo kort mogelijke termijn een job bij een nieuwe werkgever te vinden. Wij maken je graag wegwijs in deze wetgeving en staan paraat om je ontslagen medewerker de weg te tonen naar een nieuwe uitdaging.

HR Audit

Bij een HR-Audit evalueren we alle onderdelen van je personeelsbeleid : we analyseren je sociaal-juridische documenten, we brengen de efficiëntie van je HR beleid en processen in kaart en kijken wat er leeft onder de medewerkers.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x