Payroll & sociaal - juridisch advies

Eén van de cruciale bouwstenen in elk personeelsbeleid is een tijdige en correcte personeels- en loonadministratie. We zetten voor jou de theorie om naar de praktijk als volwaardige schakel op de HR  dienst van jouw bedrijf. Pragmatisch én op maat van jouw organisatie. 


Waarom kiezen voor HR voor KMO's

Zorgeloze payroll

Je medewerkers tevreden houden begint bij een tijdige en correcte loonverwerking: Contracten opmaken, wijzigingen registreren, bumbs in the road instant aanpakken,... Wij vormen de schakel tussen jou als werkgever, de werknemer, het sociaal secretariaat en externe partijen. Je kan op beide oren slapen.

Advies met impact

Bij alle projecten en sociaal - juridische vraagstukken staan we je bij met kennis van zaken. Wij werken resultaat- en oplossingsgericht. Vind de beste payroll-oplossingen voor je onderneming én een correcte verloning voor je medewerkers. Onze experts staan klaar.

Loonoptimalisatie

Waarom je loonbeleid updaten? Versterk je markpositie én behaal financieel voordeel voor je werknemer en voor jezelf als werkgever. We adviseren je graag over interessante mogelijkheden. Extralegale voordelen, maaltijdcheques, netto-vergoedingen, een bonus of cafetariaplan? 

Op maat

Van het volledig uit handen nemen van je loonadministratie tot gedeeltelijke ondersteuning.  Heb je een project waar je je tanden op stuk bijt? Zoek je tijdelijke hulp of een vaste partner op lange termijn. Kom eens praten en vind de beste payroll-oplossingen voor jouw onderneming.


Hoe werken wij?

Alles start bij een goed gesprek. Wij leren de bedrijfscultuur kennen en analyseren de behoefte.
Efficiënte en pragmatische aanpak van de loon- en personeelsadministratie. Van A tot Z of op projectbasis.


Wij gaan voor je aan de slag om de gestelde doelstellingen te behalen. Hiervoor zetten we alles in: onze ervaring, tools en processen.

Indien gewenst zorgen wij voor de verdere opvolging en evaluatie van het project, tijdelijk of op permanente basis.close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x