Learning & Development

Ons aanbod binnen Learning & Development is ontworpen om aan de specifieke behoeften van jouw organisatie te voldoen. Wij bieden de juiste ondersteuning - perfect op maat van jouw bedrijf. Reken op onze jarenlange expertise en breng jouw opleidingsbeleid en competenties van jouw medewerkers naar een volgend niveau. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wat mag je van ons aanbod binnen Learning & Development verwachten ? 

Besef je het belang van opleiding binnen jouw organisatie, maar heb je het gevoel dat het beter kan ? Heb je concrete projecten binnen L&D en kan je hierbij ondersteuning gebruiken ? Of heb je (tijdelijk) versterking nodig van jouw HR team ? Dan zijn wij er voor jou !

Beleid Learning & Development

Denk hierbij aan het vorm geven van jouw L&D beleid in lijn met de bedrijfsstrategie, afstemmen met de stakeholder, maar ook de vertaalslag hiervan maken naar een heldere L&D agenda, beheer van het leersysteem en/of het beheer van opleidingsaanvragen.

Innovatieve Leertrajecten

Het uitwerken van concrete L&D initiatieven en leertrajecten kan een hele uitdaging vormen. Wij gaan met jouw opleidingsnoden aan de slag en vertalen deze naar aantrekkelijke en moderne leertrajecten (bite-sized learning, e-learnings, hybride, ...).

Praktische ondersteuning

Of het nu gaat om een LMS implementatie, het opmaken en uitvoeren van een opleidingsplan of andere uitdagingen, er komt heel wat praktisch werk bij kijken (zoeken van partners, planning opmaken, opvolging, catering, ...). Wij helpen jou waar nodig!

In onze gloednieuwe KMO Academy geloven we in praktische, resultaatgerichte opleidingen onder leiding van experten uit het werkveld. Benieuwd naar ons opleidingsaanbod ? close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x