Functioneren en evalueren

Je hoort het overal: er is schaarste op de arbeidsmarkt, er heerst een heuse war of talent, je moet als onderneming volop inzetten op retentie. Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je voor die connectie met je medewerkers? Hoe bind je getalenteerde medewerkers aan jouw bedrijf?

Effectieve functioneringsgesprekken zijn de sleutel tot sterke team- en individuele prestaties en groei: van korte feedback momenten over het evaluatiegesprek tot jaarlijkse opvolgingsgesprekken. 


Wat is de meerwaarde?

Preventie

Door verbinding te creëren met je medewerkers kan je frustraties en onrust voorkomen. Minder onrust, minder verloop. Wanneer functioneringsgesprekken doeltreffend worden gevoerd, resulteert dat in betere motivatie, betere werkrelaties en uiteindelijk optimaal rendement.

Bespaar

Breng in kaart waar werknemers én leidinggevenden tegenaan lopen en grijp actief in bij het functioneren van medewerkers. Dit heeft meteen impact op het rendement van je onderneming. Creëer groei door gemotiveerde werknemers, opleidingen op maat en doorgroeimogelijkheden.

Procesoptimalisatie

In de praktijk worden evaluaties of functioneringsgesprekken dikwijls één keer per jaar ingepland 'omdat het moet'. Zonder veel voorbereiding en opvolging. Maak het verschil tussen feedback, evaluatie en functioneren. Behaal een optimaal resultaat met gestructureerde processen en planning. 

Op maat

Wij kunnen je begeleiden doorheen het ganse proces of specifiek daar waar hulp nodig is. Processen evalueren en optimaliseren, de jaarplanning uittekenen, handige tools ontwikkelen op maat van de functie met telkens die belangrijke link naar de waarden, missie en visie van het bedrijf.


Hoe werken wij?

Alles start bij een goed gesprek. Wij leren de bedrijfscultuur kennen en analyseren het huidige interne proces.
We bepalen samen hoe we de communicatiecyclus kunnen optimaliseren en ondersteunen, welke expertise en skills we inzetten.

Wij gaan voor je aan de slag om de gestelde doelstellingen te behalen. Hiervoor zetten we alles in: onze ervaring, tools en processen.
Doel bereikt? Indien gewenst blijven we het project opvolgen en evalueren zodat wij voortdurend kunnen bijsturen waar nodig.

 
close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x