KMO Academy

Ontdek jouw toekomst in HR met onze Academy ! 

Ben jij klaar om een volgende stap te zetten in jouw HR-carrière ? Welkom bij onze Academy, dé partner in HR-opleidingen die het verschil maakt. 

Onze gloednieuwe KMO Academy biedt jou de kans om je vaardigheden te ontwikkelen, je kennis te verdiepen en een echte expert te worden in het dynamische veld van Human Resources. Bij onze Academy geloven we in praktische, resultaatgerichte opleidingen die aansluiten bij de echte behoeften van HR-professionals. Onze programma's worden geleid door ervaren experten uit het werkveld, en we brengen de nieuwste trends en innovaties rechtstreeks naar jouw leertraject. 

Wat maakt ons uniek ?

* Praktijkgericht :onze opleidingen zijn ontworpen met de realiteit van de HR-wereld in gedachten. Wij geloven in hands-on leren dat direct toepasbaar is in uw dagelijkse praktijk.
* Netwerkmogelijkheden : wij creëren een dynamische omgeving waar je in contact komt met gelijkgestemde professionals. Bouw waardevolle connecties, deel inzichten en verrijk je professionele netwerk.
* Persoonlijke intervisiemomenten : wij begrijpen dat je groei als HR professional niet stopt na het verlaten van de opleiding. Daarom bieden wij persoonlijke intervisiemomenten tijdens én na de opleiding. Krijg gerichte feedback, bespreek uitdagingen en blijf evolueren met de steun van ervaren experts.

Wat mag je verwachten? 

* interactieve sessies die jouw denkwijze uitdagen
* praktijkcases die direct toepasbaar zijn
* netwerkmogelijkheden met andere HR professionals en experten
* persoonlijke begeleiding voor uw professionele groei

De arbeidsmarkt evolueert snel en het is essentieel om bij te blijven. Versnel jouw professionele groei met de expertise die onze Academy te bieden heeft. Klaar om jezelf te transformeren en een verschil te maken in de HR wereld ? 

Wacht niet langer, en investeer nù in jouw toekomst !


Talent rekruteren & aanwerven

Kampenhout
Duur : 3 dagen
Start : 29/05/2024
Prijs : €1399.00

Employer Branding

Kampenhout
Duur : 1 dag
Datum : 17/06/2024
Prijs : € 599,00

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x