Rekrutering & selectie

Het is een feit: de huidige situatie op de arbeidsmarkt is niet eenvoudig. De 'war on talent' woedt hevig. Het aanbod van sterke kandidaten is schaars, rekruteren en aanwerven zijn een ware uitdaging.

Daarom delen wij graag onze jarenlange expertise in rekrutering & selectie om jou te helpen tijdens je aanwervingsproces.
Waarom kiezen voor HR voor KMO's

Efficiënt en effectief

Wij boren de juiste kanalen aan en halen alleen profielen binnen die dé ideale match kunnen zijn. Via kwalitatieve selectiegesprekken zorgen wij alleen voor instroom van personen die matchen met jouw bedrijfscultuur. Kwaliteit boven kwantiteit.

Time is money

Het selectieproces kan tijdrovend en frustrerend zijn. Veelbelovend op papier kan een mismatch zijn in real life. Onze Recruitment Consultants ondersteunen jou in dit proces en kunnen hun onverdeelde aandacht geven aan het hoofddoel: vacatures snel invullen. 

Op maat 

Talent de weg wijzen naar jouw onderneming, de juiste selectie maken, aanwerven én zorgen dat ze blijven... Het proces van werving en selectie stopt niet bij de 'vangst'. Wij begeleiden en ondersteunen graag elke stap of nemen het ganse proces in handen. Alles is bespreekbaar.

Versterk je concurrentiepositie

In de 'war of talent' wordt het uitbouwen van een sterk employer brand steeds belangrijker. Een aantrekkelijk 'merk' trekt actief sollicitanten aan en zorgt ervoor dat werknemers ambassadeurs worden en je bedrijf promoten: Fier op je merk = fier op je werk


Hoe werken wij?

Alles start bij een goed gesprek. Wij leren de bedrijfscultuur kennen en analyseren de huidige rekrutering en jouw vacatures
We maken een plan van aanpak om het selectieproces te optimaliseren en jouw vacatures zo snel als mogelijk in te vullen.
Wij gaan voor je aan de slag om de gestelde doelstellingen te behalen. Hiervoor zetten we alles in: onze ervaring, tools en processen.

Doel bereikt? Wij volgen de kandidaten verder op tot we zeker zijn dat de juiste match definitief gevonden is !
close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x