Rekrutering & selectie

Wij delen graag onze jarenlange expertise in rekrutering en selectie om jou te helpen tijdens je aanwervingsproces. 

Het is een feit: de huidige situatie op de arbeidsmarkt is niet eenvoudig. De 'war on talent' woedt hevig. Het aanbod van sterke kandidaten is schaars, rekruteren en aanwerven zijn een ware uitdaging. Als externe HR partner staan wij jou bij in elke stap van je aanwervingsproces, of enkel daar waar je assistentie kan gebruiken. Geen snelle quick fix, wel duurzame oplossingen op lange termijn.
Waarom kiezen voor HR voor KMO's


Kwaliteit boven kwantiteit

Wij maken gebruik van de meest effectieve kanalen en zoeken die profielen die een optimale match kunnen zijn voor jouw organisatie. Wij stellen enkel kandidaten voor die volledig passen bij jouw bedrijfscultuur, zodanig dat jouw team versterkt wordt met de best passende talenten. Kwaliteit boven kwantiteit. 

Time is money

Het selectieproces kan tijdrovend en frustrerend zijn. Veelbelovend op papier kan een mismatch zijn in real life. Onze consultants ondersteunen jou in dit proces en kunnen hun onverdeelde aandacht geven aan het hoofddoel: wij vullen jouw vacatures in zodanig dat jij je kan blijven focussen op jouw kerntaken. 


Op maat 

Elk bedrijf heeft zijn eigen unieke karakter, en wij passen onze aanpak aan om te vinden wat voor jouw bedrijf werkt. Je kunt ook zelf kiezen welke ondersteuning je wenst, gaande van een specifiek gedeelte van het proces tot de volledige aanwerving van a tot z. Alles is bespreekbaar, en jij beslist.


Ook voor kleine budgetten

Externe hulp bij rekrutering wordt automatisch gelinkt aan 'duur'. Niet zo bij HR voor KMO's ! Zelfs met een klein budget kunnen wij het verschil betekenen in jouw aanwervingsprocedure. Praat met ons, wij zorgen voor een oplossing op jouw maat en jouw budget.Hoe werken wij?

Alles start bij een goed gesprek. Wij leren de bedrijfscultuur kennen en analyseren de huidige rekrutering en jouw vacatures
We maken een plan van aanpak om het selectieproces te optimaliseren en jouw vacatures zo snel als mogelijk in te vullen.
Wij gaan voor je aan de slag om de gestelde doelstellingen te behalen. Hiervoor zetten we alles in: onze ervaring, tools en processen.

Doel bereikt? Wij volgen de kandidaten verder op tot we zeker zijn dat de juiste match definitief gevonden is !

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x