Werken bij HR voor KMO's

Welkom bij ons!

HR voor KMO's is een bedrijf in volle groei met, zoals de naam zelf zegt, een passie voor HR en een groot hart voor KMO's. Onze missie is het ontzorgen, ondersteunen én stimuleren van de KMO binnen het brede HR speelveld. Wij leren de klant kennen van binnenuit en denken proactief mee na om de werking en groei binnen de onderneming te stimuleren en te optimaliseren. Op het tempo van de klant. Op maat van de klant. 

Kom jij ons team versterken?

Heb jij een passie voor HR en wil jij jouw talenten verder ontdekken en ontwikkelen in een professionele omgeving waar een hands-on, no-nonsense, 'wees gewoon vooral jezelf' atmosfeer heerst? Dan hebben we misschien wel een match!Wat is voor ons belangrijk?

Wees gewoon jezelf. 

Er kan veel op tafel gelegd worden en alles is bespreekbaar. Dat geldt voor professionele zaken maar ook buiten het werk komen soms de zotste dingen naar boven. We voelen ons op ons gemak bij mekaar, niemand hoeft een masker op te houden. 

Afwisseling gegarandeerd. 

We werken grotendeels op projectbasis en altijd op maat van de klant. Je agenda heb je grotendeels zelf in de hand want als consultant organiseer je zélf je opdrachten, in samenspraak met je klanten. 

Wat je graag doet, doe je meestal beter. 

We zoeken naar projecten die maximaal in lijn liggen met je ambities, mogelijkheden en interesses. Je geeft zelf aan welke richting je wil uitgaan. Zo heb je zelf medezeggenschap over hoe je je loopbaan bij HR voor KMO's wil uitbouwen.

Thuiswerk? 

Uiteraard! Bij opstart van een nieuw project is de mogelijkheid tot thuiswerk deel van de onderhandeling. De frequentie hierbij zal echter afhankelijk zijn van klant tot klant en van de aard van de opdracht. 

Onze kernwaarden vormen de lijm tussen het team, bepalen ons DNA, wie we zijn en waar we voor staan. Kan je je in onze waarden vinden? Dan denk ik dat we zeker eens moeten praten!

Sollicitatie - Hoe gaan we te werk?

Valt er ook iets te beleven buiten de werkuren ?
Naast het werk is er bij HR voor KMO's uiteraard ook tijd voor ontspanning! Waar wij van houden: een lekker etentje op zijn tijd, afterwork drinks (ook op z'n tijd), een flinke wandeling in de Haachtse natuur na de lunch,... Bij onze teambuildings maken we graag de combo én proberen we al eens een uitdagende activiteit uit. Tijdens de laatste teambuilding deden we een escape room in Mechelen en hebben zo 'De wraak van Han' uit de wereld geholpen! Mechelen is ons eeuwig dankbaar

Sounds good?close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x