Vacatures

Elektricien

Steek je graag de handen uit de mouwen ? Geloof je in de voordelen van duurzame energie ? En heb je een goede kennis van elektriciteit ? Dan ben jij de elektricien die wij zoeken !

Installateur Zonnepanelen

Je werkt graag in de buitenlucht en je hebt geen hoogtevrees ? Ben je ook technisch aangelegd en werk je graag in teamverband, dan ben jij de installateur zonnepanelen die wij zoeken !

Technisch Magazijnier

Ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken. Je werkt ordelijk en nauwkeurig. Je bent hands-on en gaat mee installeren als dat nodig is, dan ben jij de technische magazijnier die we zoeken!

Projectleider Technische Backoffice

Lijkt de vacature van Projectleider iets voor jou? Ben je technisch aangelegd, draag je efficiëntie hoog in het vaandel en steek je graag al eens de handen uit de mouwen? Contacteer ons dan zeker !

Systeembeheerder ICT

Als externe IT partner voor KMO’s zijn wij op zoek naar een Systeembeheerder ICT die kan instaan voor IT Support aan onze klanten.

Internal Sales

Als internal sales ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de commerciële dienst, waarbij je je richt op het contact met de klant en deze zo snel en goed mogelijk verder helpen.

Payroll Consultant regio Antwerpen - Kempen

Heb je graag inspraak in de projecten die je doet ? Werk je graag in een hecht team van collega's ? Dan word jij misschien onze nieuwe Payroll Consultant !

Payroll Consultant regio Vlaams-Brabant

Heb je graag inspraak in de projecten die je doet ? Werk je graag in een hecht team van collega's ? Dan word jij misschien onze nieuwe Payroll Consultant !

Recruiter

Ben je een doorzetter, hou je van contacten en werk je graag in een kleinschalige werkomgeving ? Dan is de vacature van Recruiter misschien wel iets voor jou !

Met een hart voor HR en KMO

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x