Vacatures

Payroll Consultant regio Vlaams-Brabant

Heb je graag inspraak in de projecten die je doet ? Werk je graag in een hecht team van collega's ? Dan word jij misschien onze nieuwe Payroll Consultant !

Payroll Consultant regio Antwerpen - Kempen

Heb je graag inspraak in de projecten die je doet ? Werk je graag in een hecht team van collega's ? Dan word jij misschien onze nieuwe Payroll Consultant !

First Line Support

Als externe IT partner voor KMO's zijn wij op zoek naar een First Line Support die het eerste aanspreekpunt is voor onze klanten.

Recruiter

Ben je een doorzetter, hou je van contacten en werk je graag in een kleinschalige werkomgeving ? Dan is de vacature van Recruiter misschien wel iets voor jou !

Technisch Administratief Bediende

De Technische Backoffice vormt de link tussen de verkoop en de installatie van zonnepanelen en zij volgen de nieuwst ontwikkelingen in duurzame energie. Als Technisch Administratief Bediende zorg je voor de administratieve ondersteuning van de Technische Backoffice en de planning van de werven.

Developer

Een modern bedrijf draait op software. Heel wat van deze software wordt bij Rensol intern ontwikkeld. Gezien de groei van het bedrijf, zijn we op zoek naar een extra developer om bestaande applicaties te onderhouden en van een upgrade te voorzien.

Projectleider Technische Backoffice

Lijkt de vacature van Projectleider iets voor jou? Ben je technisch aangelegd, draag je efficiëntie hoog in het vaandel en steek je graag al eens de handen uit de mouwen? Contacteer ons dan zeker !

Allround Marketing Medewerker

Als allround marketing medewerker sta je in voor het optimaliseren van de naambekendheid en zichtbaarheid van Rensol, en dit zowel online als offline. Om het nodige materiaal te verzamelen (foto’s, video’s, …) schrik je er niet voor terug om regelmatig de baan op te gaan.

Elektricien

Steek je graag de handen uit de mouwen ? Geloof je in de voordelen van duurzame energie ? En heb je een goede kennis van elektriciteit ? Dan ben jij de elektricien die wij zoeken !

Office Manager

De Office Manager zorgt voor de administratieve en organisatorische ondersteuning van de dagelijkse werkzaamheden binnen Rensol, gaande van het beheer van het wagenpark tot de samenwerking met de leveranciers en de organisatie van events.

Installateur Zonnepanelen

Je werkt graag in de buitenlucht en je hebt geen hoogtevrees ? Ben je ook technisch aangelegd en werk je graag in teamverband, dan ben jij de installateur zonnepanelen die wij zoeken !

Met een hart voor HR en KMO

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x