Ons team

Maak kennis met ons kernteam van vier vaste medewerkers. Daarnaast werken we samen met een gedreven team van freelancers met dezelfde waarden en mindset als de onze. Zo ben je steeds verzekerd van de beste service!


Sandra Deboes

Founder en Senior consultant

Sandra vertrekt vanuit haar eigen ervaring en expertise om kleine tot middelgrote ondernemingen te begeleiden om hun HR beleid op punt te zetten. Haar visie? Praktische tips, een hands-on mentaliteit en een persoonlijke begeleiding. Als founder is Sandra de drijvende kracht van de onderneming. Zij tekent de lijnen uit én gaat actief aan de slag als senior consultant met specialisme in rekrutering en soft HR. Daarnaast werkt ze met veel passie aan de uitbouw van de KMO Academy. Coming in 2024!

Keanu Van Bosbeke

HR consultant

Zijn focus ligt op het vinden van de perfecte match. Vol enthousiasme zet hij alle zeilen bij om zijn doel te bereiken. Hij heeft ervaring in het werven van zowel arbeiders als bedienden in diverse sectoren en zijn gedrevenheid resulteert in succesvolle plaatsingen én in het opbouwen van duurzame relaties.

Regio: Vlaams Brabant - Antwerpen - Limburg
Talenkennis: Nederlands en Engels
Persoonlijkheid: energievol, gedreven, sociaal

Gaëlle Miranda

Office manager & HR Assistant

Als Office manager houdt Gaëlle alle balletjes moeiteloos in de lucht. Ze haalt energie uit een gevarieerd takenpakket en voelt zich thuis in een dynamische omgeving. Ze heeft een jarenlange ervaring opgebouwd: van ondersteunende functies in finance tot HR. Extra troef: tweetalig nederlands/frans

Regio: Vlaams Brabant - Antwerpen - Limburg
Talenkennis: tweetalig Nederlands / Frans
Persoonlijkheid: vrolijk, energiek, sociaal, nauwkeurig

Eline De Wever

HR Consultant

Regio : Antwerpen - Vlaams-Brabant - Limburg
Talenkennis : Nederlands en Engels
Persoonlijkheid : Grondig, gestructureerd, spontaan, goedlachs

Word jij onze nieuwe collega?

HR consultant / Payroller / Recruiter

Heb jij een passie voor HR en wil jij jouw talenten verder ontdekken en ontwikkelen in een professionele omgeving waar een hands-on, no-nonsense, 'wees gewoon vooral jezelf' atmosfeer heerst?
Werk je daarnaast ook graag op projectbasis en altijd op maat van de klant én van jouw competenties? Veel afwisseling en variëteit schrikken je niet af?

Dan hebben we misschien wel een match!

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x