Gaëlle Miranda

Door jaren ervaring als office manager heb ik een ruime kennis opgedaan in verschillende domeinen. Ik kan vlot schakelen tussen verschillende office programma’s, kan gemakkelijk van het Nederlands naar het Frans switchen, hou van het gevoel dat alles dynamisch is. Daarom hou ik ervan dat mijn takenpakket zeer gevarieerd is, niet weten wat de dag je gaat brengen is voor mij een bron van energie.

Ik heb ook een zeer nieuwsgierige kant waardoor ik zeer graag nieuwe dingen leer, het blijven leren houdt mij scherp. Probleemoplossend, flexibel, doorzetting, nauwkeurig en empathie zijn kwaliteiten die ik dagdagelijks gebruik in mijn werk. Ik daag mezelf steeds uit om de dag te kunnen afsluiten met voldoening.

 In het weekend vertoef ik zoveel mogelijk met mijn gezin. De zondag vind je mij in de keuken samen met mijn dochter om cake, koekjes en brownie te bakken met de verse eitjes van onze kippen, Tik,Tok en Tak. Ik heb eveneens een groot hart voor dieren, samen met onze honden, kippen en poes vormen we een gezellige bende.

 

Quote: "I take sunshine and rain to make a rainbow"

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x