Projectleider Technische Backoffice

Sinds 2010 is Rensol (Asse) aanwezig op de Vlaamse markt en ondertussen uitgegroeid tot een gevestigde waarde op de markt van installateurs zonnepanelen. We willen iedereen bewust maken van de voordelen van PV-installaties en willen ons steentje bijdragen tot de ecologische uitdaging waarmee we de komende jaren en decennia te maken zullen krijgen. We volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet en implementeren ze constant in ons aanbod naar de klant (integratie van panelen met de mogelijkheid tot uitbreidbare opslagcapaciteit, afstemmen van verbruik op productie van elektriciteit, gestuurd laden van elektrische wagens, …). Op die manier draagt Rensol zijn steentje bij tot een gezondere toekomst voor de komende generaties.

Het volledige team bestaat uit een 40-tal gedreven medewerkers. Om de verdere groei te ondersteunen is men momenteel op zoek naar een Projectleider voor de Technische Backoffice.


 
Projectleider Technische Backoffice rensol



Wat houdt de rol van Projectleider Technische Backoffice precies in? 

De projectleiders vormen onze Technische Backoffice (TBO) en zijn de centrale draaischijf binnen Rensol. Ze zijn de schakel tussen verkoop en installatie, wat betekent dat zij verkopers technisch bijstaan waar nodig, ze tekenen de legplannen uit, maken de werkvoorbereidingen voor de installatieteams en volgen de werven mee op. Daarna werken zij actief rond onderzoek naar en ontwikkeling van nieuwe producten.

Hoewel veel van de werkvoorbereiding doorgaans vanachter een scherm gebeurt, is de projectleider toch regelmatig op de baan voor interventies, opmetingen, technische bezoeken, opleveringen, elektrische aansluitingen middenspanning, …


Wie zoeken wij ?

 • Een (bij voorkeur) professionele bachelor Elektromechanica, Elektriciteit, Bouw, … of een TSO Industriële wetenschappen, Elektromechanica, Elektriciteit-Elektronica, Bouwkunde, Biotechnische wetenschappen, …
 • Je kan goed samenwerken in teamverband, dit betekent open communiceren met je collega’s en hen betrekken bij waar je mee bezig bent en bijspringen waar nodig.
 • Je bent heel kritisch ten aanzien van informatie die je krijgt en verwerkt van collega’s, klanten en externen. Elke fout die de projectleider maakt heeft immers gevolgen tijdens de uitvoering en afhandeling van het project en beïnvloedt zo het ganse verdere proces.
 • Je steekt graag de handen uit de mouwen, zowel voor uitvoering van je eigen taken als het bijspringen bij de installateurs wanneer nodig (dus je hebt geen hoogtevrees om mee het dak op te gaan).
 • Je hebt ervaring met CAD, je spreekt zeer goed Nederlands en je kan je behelpen in het Frans en Engels.



Wat mag je als Projectleider Technische Backoffice bij Rensol in Asse verwachten?

 • een uitgebreide opleidingsperiode waarin je je de technische, financiële en commerciële inzichten omtrent zonnepanelen en de werking van Rensol eigen kan maken
 • een ambitieuze werkomgeving : de voorbije 10 jaar heeft Rensol een sterke groei gekend, en het is de ambitie om deze groei ook de komende jaren verder te realiseren
 • de nodige vrijheid om je eigen werk te organiseren
 • een dynamisch team waarbij je kan rekenen op de ondersteuning van je collega's (en waarbij je collega's waar nodig ook op jou zullen rekenen)

Hoe solliciteren ? 

Interesse in de rol van Projectleider? Geloof je in de voordelen van duurzame energie? Aarzel dan zeker niet en bezorg ons je cv met een woordje uitleg omtrent je interesse in deze vacature. Mailen mag naar sandra@rensol.be. We kijken er alvast naar uit om kennis te maken!


Wil je alvast een voorsmaakje van hoe het er bij onze projecten aan toegaat? Neem hier dan zeker een kijkje:

Locatie Rensol : Poverstraat 204, 1731 Relegem (Asse)


Is deze vacature niet voor jou, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe uitdaging, check dan zeker onze andere vacatures of aarzel niet om ons een seintje te geven en we bekijken de mogelijkheden graag samen met jou.

 • {{ message }}
 • {{ bookable_message }}
 • {{ event_message }}

Met een hart voor HR en KMO

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x