Vacature "Assistent Boekhouding"

Onze klant is een kleinschalig boekhoudkantoor (Leuven/Tienen) waar persoonlijke opvolging en een degelijke dienstverlening geen holle woorden zijn maar de sterktes vormen van het kantoor. De klanten zijn voornamelijk eenmanszaken en KMO’s in uiteenlopende sectoren. Om de kwaliteit aan hun klanten te kunnen blijven garanderen en de digitalisering van het kantoor te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar een (m/v)


ASSISTENT BOEKHOUDING (parttime mogelijk)


Uw functie :

U ondersteunt de boekhouder in de correcte afwerking van de klantendossiers en het beheer van het kantoor. U verzorgt de input van gegevens, bereidt de maand- en kwartaalaangiftes BTW voor en maakt tussentijdse cijfers/balansen op. Uw voorbereidingen laten de boekhouder toe om de klant maximaal advies op maat te verlenen en bij te staan in belangrijke beslissingen.
Na de inwerkperiode zal u meer en meer betrokken worden in de dagdagelijkse contacten met de klanten, en indien u wenst zijn opdrachten op verplaatsing bij de klant mogelijk. Op termijn biedt het kantoor aanzienlijke doorgroeimogelijkheden, afhankelijk van uw interesses en mogelijkheden.

 

Uw profiel :

U bent gebeten door cijfers en heeft reeds een eerste ervaring in boekhoudkundige taken. Daarnaast vinden we volgende eigenschappen belangrijk :
* U werkt nauwgezet en hecht veel belang aan details (een kleine fout in cijfers kan immers grote gevolgen hebben)
* U kan werken in een klein team en u bent voldoende communicatief om klanten correct te woord te staan en hen verder te helpen bij vragen of problemen.
* U kan vlot werken met PC (Word en Excel) en draagt graag uw steentje bij in de verdere digitalisering van de werking van het kantoor.
* U leert graag nieuwe dingen bij.

 

Ons aanbod :

U komt terecht in een kleinschalig maar dynamisch boekhoudkantoor waar het leuk om werken is. U wenst part-time te werken of geeft de voorkeur aan glijdende werkuren ? Dit is voor ons zeker bespreekbaar ! Qua werkplaats zijn zowel Tienen als Leuven mogelijk, of een combinatie van beiden. Daarnaast krijgt u ook de kans om opleidingen te volgen en mee na te denken over de toekomstige manier van werken van ons kantoor.

 

Denkt u dat deze vacature mogelijks iets voor u is ? Aarzel dan zeker niet en stuur uw cv naar info@hrvoorkmos.be.

 


Vacature
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x