Ruth Van Dessel

Wanneer je mijn parcours bekijkt, kan je het misschien best divers noemen. Ik noem het boeiend. En in mijn hoofd zijn het logische stappen en zie ik de groei.

Na 10 jaar ervaring opgedaan te hebben als klantenadviseur bij Liantis, was het tijd voor een nieuwe uitdaging die ik vond in e-commerce. Ik stond mee aan de grondslag van een nieuw merk en kreeg de kans dit van 0 mee op te bouwen. Een prachtervaring die me de ins en outs van ondernemen en samenwerken heeft bijgebracht. 

Wat mag je van mij verwachten? Vertrekkende vanuit mijn sterktes, steeds met een open blik en vol enthousiasme wil ik mijn klant echt leren kennen. Op die manier zorg ik dat mijn neus in de juiste richting staat zodat ik kan meedenken én aan de kar kan trekken. Mijn superpower: overzicht bewaren. 

Vraag je 10 naaste vrienden, familie en collega’s wat mij typeert, dan krijg je betrokkenheid als topantwoord.  Met stip op twee en drie vind je enthousiast en attent. Of het nu gaat om een dinertje organiseren, eeuwig in de goal staan voor de kids of dé ideale kandidaat vinden… I wanna do good!  

Unwinden en mijn batterijen opladen doe ik bij voorkeur in gezelschap van familie en vrienden. Zoals iedereen hou ik daarbij van de geneugtes des levens: 
good food, natuur, muziek… Tante Ruth is mijn favoriete rol en die speel ik met volle overgave! 
 

Quote: "Always be on the lookout for the presence of wonder" 

Met een hart voor HR en KMO

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x