Rekrutering

Wilt u leren hoe u goede werknemers kan vinden? 

Welke vragen kan u stellen tijdens een sollicitatiegesprek ? 

Wat doe je met stille sollicitanten ? Hoe achterhaal ik of mijn kandidaat oprecht is ? 

Al nagedacht hoe u uw nieuwe werknemer kan verwelkomen op de eerste dag?


Rekruteren kan u leren?
Tijdens uw aanwervingsprocedure begeleiden we u stap voor stap en geven we u een houvast. Van het oplijsten van competenties en vaardighedeneen goede vacature opstellen, het interviewen en inschatten van sollicitanten tot en met het onthaal van uw nieuwe werknemer op de eerste dag, HR voor KMO’s luistert en adviseert tot u die selectiemethode gevonden heeft die voor u werkt. 

HR voor KMO’s personaliseert haar advies en luistert naar wat uw onderneming nodig heeft. Heeft u raad nodig bij het uitkiezen van de beste wervings- en selectiebureaus? Ook dat kan!


Hoe gaat HR voor KMO’s te werk?

Stap 1 | Intakegesprek

Samen schuiven we rond de tafel en luisteren we naar uw vragen. We bekijken hoe u vandaag nieuw personeel aanwerft en wat er goed en minder goed loopt.

Stap 2 | Rekrutering van A-Z

HR voor KMO’s is geen wervings- en selectiebureau, maar een meedenkende partner die u begeleidt tijdens uw rekrutering en selectieproces. Van start to finish zijn we aanwezig. We stellen samen de vacature op, begeleiden tijdens de sollicitatiegesprekken en geven tips en tricks op uw maat.

Stap 3 | Onthaal van uw nieuwe werknemer

U heeft uw nieuwe werknemer gevonden? Proficiat!  HR voor KMO’s adviseert u hoe u uw nieuw talent goed kan ontvangen voor een vliegende start en een snelle integratie. Een aanwerving is maar succesvol indien uw nieuwe medewerker optimaal geïntegreerd is en volwaardig meedraait in zijn nieuwe functie.

Waarom kiezen voor HR voor KMO’s?
De instroom van het juiste talent is belangrijk voor de groei van uw onderneming. Wij geven u waardevolle tips en begeleiden u persoonlijk door de volledige aanwervingsprocedure. Na onze begeleiding bent u helemaal klaar om uw rekrutering zelf in handen te nemen. Uiteraard blijven we standby als externe hulplijn om u te blijven ondersteunen in uw rekrutering en selectieprocedures!

Meer weten? Neem contact op met HR voor KMO’s! >>

Wenst u alvast een aantal tips over hoe u een goed sollicitatiegesprek kan voorbereiden ? >>

 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x