HR Audit

Wilt u uw onderneming voorbereiden op uw eerste arbeidsinspectie? 
Zijn uw belangen als werkgever maximaal verdedigd in uw sociale administratie? 
Komt de sociale inspectie op controle en wilt u snel orde op zaken stellen? 


Het doel van onze HR audit? 

Zaakvoerders van A tot Z op de hoogte brengen over de werkpunten van hun personeelsbeleid, zodat ze hun belangen verdedigd zien en zich perfect kunnen voorbereiden op de sociale inspectie. Van arbeidscontracten, arbeidsreglementen, policy rond firmawagens, gsm en laptop tot aanwervingsprocedure, evaluaties, onthaal van nieuwe werknemers, enz. 

Alvast 5 tips om beter voorbereid te zijn op bezoek van de sociale inspectie.


Hoe gaat HR voor KMO's te werk? 

Stap 1 | Kennismaking

In eerste fase komen we graag langs om uw onderneming beter te leren kennen. Heeft u nog geen uitgewerkt HR-beleid? Geen probleem. Met een snelle HR audit weet u meteen waar u aan toe bent.

Stap 2 | HR audit

HR voor KMO’s luistert, capteert en analyseert uw sociale administratie en HR processen. Aan de hand van onze checklist overlopen we uw personeelsbeleid van A tot Z.  Bent u sociaal juridisch in orde? Zijn uw belangen als werkgever vertegenwoordigd in uw sociale documenten?

Stap 3 | Adviesrapport bespreken

Na 2 weken komen we langs met uw gepersonaliseerd adviesrapport en overlopen we uw werkpunten. Heeft u nood aan extra HR ondersteuning? Dat kan perfect, maar is geen verplichting. 

Waarom kiezen voor HR voor KMO’s?

Als freelance HR medewerker met ervaring in grote en kleine bedrijven weet HR voor KMO’s perfect in te spelen op de noden van uw onderneming. Geen logge procedures of complexe modellen, maar hands-on advies die uw KMO sociaal juridisch op orde zet. Met een HR audit op maat krijgt u meteen zicht op de zaken die u moet veranderen zodat u met glans kan slagen tijdens de sociale inspectie. 

Vermijd onnodige sancties en bereid uw KMO voor op de arbeidsinspectie met een HR audit op maat! HR voor KMO’s ontzorgt en brengt opnieuw rust in uw hoofd.


Maak hier uw afspraak voor een HR audit op KMO formaat. >>

 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x