HR Advies

Geen idee hoe u een functioneringsgesprek moet aanpakken? Gesprekstechnieken leren zodat u met zelfvertrouwen een sollicitatie of evaluatie binnenstapt? Hoe wordt u een goede people manager? Hoe kan ik mijn personeel bijsturen en motiveren?

HR voor KMO’s biedt oplossingen voor al uw prangende HR vraagstukken. Er bestaat geen eenduidige HR aanpak, maar enkel 1 die werkt voor uw KMO. Daarom werken wij 100% op maat.

Nood aan HR coaching?
In kleinere ondernemingen valt het personeelsmanagement vaak in handen van de zaakvoerder en belandt dit vaak onderaan de prioriteitenlijst. Toch is het van belang voor uw onderneming dat u duidelijke verwachtingen schept en afspraken maakt met uw personeel. HR voor KMO’s zet de communicatielijnen open en zorgt dat u en uw werknemers op dezelfde golflengte zitten.

Van evaluatie- en functioneringsgesprekken, teambuildings, gesprekstechnieken tot interne communicatie: HR voor KMO’s analyseert en optimaliseert de relatie werknemer en werkgever.

Hoe gaat HR voor KMO’s te werk?

EVALUATIE- EN FUNCTIONERINGSGESPREK | Naarmate uw team groeit, is het belangrijk dat u als zaakvoerder met iedere werknemer praat. Schep duidelijke verwachtingen. HR voor KMO’s stelt samen met u enkele criteria en functiebeschrijvingen op die geëvalueerd kunnen worden. Check!

TEAMBUILDINGS | Teamspirit verhoogt de productiviteit van uw bedrijf! HR voor KMO’s organiseert een teambuilding op maat voor kleine groepen of spreekt haar partners aan voor een grote groep.  

WORKSHOPS | HR voor KMO’s werkt workshops uit op maat van uw KMO. Denk maar aan interactieve sessies rond persoonlijkheidstypes, SWOT analyses, interne communicatie, klantenbinding of conflictbeheersing. HR voor KMO’s leert u en uw team unieke social skills die multi-inzetbaar zijn.

GESPREKSTECHNIEKEN | Met gerichte coaching kan u eenvoudig een professioneel gesprek voeren. HR voor KMO’s leert u de juiste technieken, tips & tricks voor verbale en non-verbale communicatie.

INTERNE COMMUNICATIE | Hoe communiceert u best met uw remote consultants? Hoe creëert u oprechte betrokkenheid? Maak tijd voor uw personeel zowel formeel als informeel. Wij adviseren u.

Waarom kiezen voor HR voor KMO’s?
Is er veel verloop in uw bedrijf, merkt u spanningen of heerst er onduidelijkheid? Is uw onderneming in volle groei? Groei mee als manager en leer praten met uw werknemers. HR voor KMO’s helpt u opnieuw de touwtjes in handen te nemen. Wij luisteren naar uw noden, geven advies en begeleiden u en uw personeel naar een betere verstandhouding.

HR voor KMO’s leert u de noodzakelijke sociale en communicatieve skills voor een vlotte instroom, doorstroom en uitstroom van uw personeelsleden.

Meer weten? Neem contact op met HR voor KMO’s! >>

 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x