Pakket 1 : Uw Rekrutering Optimaliseren

Bij de rekruteringsbegeleiding helpen we u met het vinden van de juiste kandidaat door het optimaal invullen van volgende stappen.

Stap 1 : intakegesprek

We starten steeds met een intakegesprek ter plaatse bij de klant om uw bedrijf en de vacature goed te leren kennen en te weten naar wie we precies op zoek gaan. Op basis van het intakegesprek schrijven we een functiebeschrijving uit en maken we een vacaturetekst die zal gebruikt worden bij het verspreiden van de vacature.

Stap 2 : bepalen van de meest geschikte rekruteringskanalen

Samen maken we een analyse van de meest geschikte rekruteringskanalen op maat van uw vacature en uiteraard rekening houdend met uw budgettaire mogelijkheden. Indien geopteerd wordt voor een samenwerking met interim- of selectiekantoren of scholen, identificeren wij  de juiste partners, maken wij de nodige afspraken met hen en zetten wij hen op weg door een grondige breefing van de vacature en uw concrete verwachtingen.

Stap 3 : publicatie van de vacature

We verzorgen de plaatsing van uw vacature op relevante jobsites en waar mogelijk voorzien we in de opmaak van een bedrijfspagina. 

Stap 4 : cv-search

Naast het publiceren van de vacature gaan we voor u ook actief op zoek naar geschikte kandidaten via een cv-search in cv-databanken of andere kanalen (sociale media, ...) - duurtijd : 1 uur. 

Prijs : 999 euro (excl. BTW)Pakket 1 : Uw Rekrutering Optimaliseren
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x