About us

HR voor KMO’s |  HR expertise from start to finish

Afgestudeerd als bedrijfspsychologe rolde Sandra Deboes de HR wereld in bij ADMB. Ze gaf HR advies op maat, had goede klantencontacten met KMO’s en liet haar rekruteringskantoor stabiel groeien. Ook op internationaal niveau heeft ze haar strepen verdiend als HR manager bij GFI, een internationale IT speler. Na een HR parcours van 15 jaar, gooide Sandra het over een heel andere boeg en stapte ze bewust uit de corporate bedrijfswereld.

HR voor KMO’s | De familiezaak als ideale leerschool

Wasserij Droogkuis De Parel uit Aarschot is al meer dan 60 jaar in handen van de familie Deboes. In 2010 nam Sandra de beslissing om mee de zaak in te stappen met als doel de onderneming opnieuw rendabel te maken en klaar te stomen voor de 21ste eeuw. De volledige werking werd geoptimaliseerd, van salesprocessen en HR-beleid tot de boekhouding en alle administratie. Het was een harde leerschool, maar Sandra weet nu als geen ander hoe het eraan toegaat in een KMO.

HR voor KMO’s | HR-beleid met de puntjes op de i

Tijd voor een frisse start? Check! In 2016 begon het weer te kriebelen om de draad van HR terug op te pikken. Ze vertrekt vanuit haar eigen ervaring en expertise om kleine tot middelgrote ondernemingen te begeleiden om hun HR beleid op punt te zetten. Haar visie? Praktische tips, een hands-on mentaliteit en een persoonlijke begeleiding. HR voor KMO’s helpt u klaarstomen voor de sociale inspectie, begeleidt u tijdens de werving van nieuwe medewerkers en geeft u professioneel HR advies.

“Elke KMO heeft z’n eigen bedrijfscultuur en prioriteiten. Dat maakt mijn job als HR adviseur zo boeiend om elke dag met ondernemers te werken IN en AAN hun onderneming en zo het verschil te kunnen maken.”
- Sandra Deboes -

 

MEER WETEN OVER EXPERTISES >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x